Nieuws

Toon nieuwsberichten:
Algemeen
groep 1 - 4
groep 5 - 8

Typecursus   -

1 september

Typecursus Type Ocean

De ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 hebben informatie gekregen over de Typecursus bij Type Ocean. De flyer heeft u ook digitaal ontvangen als bijlage bij de nieuwsbrief.

U kunt uw kind nog aanmelden.  

Lees meer...

ICT   -

1 september

ICT

Software

De ouders van onze school kunnen met korting software bestellen. Het gaat om bijvoorbeeld Microsoft Office pakketten, besturingssystemen, virusscanners enz. meer informatie kunt u vinden op www.schoolspot.nl  

Ambrasoft

Op school oefent uw kind met rekenen en taal met de software van Ambrasoft. Ambrasoft en uw school hebben goed nieuws voor u. Uw kind kan gewoon thuis verder oefenen met de software van school, helemaal gratis! https:familiepakket.mijnklas.nl/Login. Van de meester of juf van uw kind heeft u een activeringscode gekregen.

Bent u deze kwijt, of wilt u een nieuwe activeringscode, dan kunt u bij de meester of juf een nieuwe code vragen. 

Website

Op onze website vindt u de laatste nieuwsberichten, de actuele agenda en diverse documenten en protocollen over hoe wij op school verschillende zaken geregeld hebben.  

Holmwoods

Op school oefent uw kind in groep 7 en 8 Engels o.a. met onlineprogramma Holmwoods. Dit programma helpt de lees en vaardigheden van de leerlingen te verbeteren. U kunt dit programma ook thuis gebruiken. https://learning.holmwoods.eu/ 

Lees meer...

Privacy -

25 augustus

Privacy

Geachte ouders,

N.a.v. de privacywetgeving hebben wij u in 2018 of bij de aanmelding van uw kind bij ons op school, toestemming gevraagd voor een aantal zaken. Het formulier dat u toen ingevuld hebt, vindt u als bijlage bij deze nieuwsbrief.

Wanneer u uw privacy voorkeuren aan wilt passen, of wanneer u hier vragen over heeft, kunt u dit kenbaar maken door een mail te sturen naar bgeldof@calvijnschoolveenendaal.nl.

Lees meer...

Startgesprekken -

23 augustus

Startgesprekken

Zoals u al geïnformeerd bent, zullen op 1 en 6 september de startgesprekken plaatsvinden. Alle ouders worden verwacht. Het inplannen van de gesprekken verloopt via Parro.   

Lees meer...