Nieuws

Toon nieuwsberichten:
Algemeen
groep 1 - 4
groep 5 - 8

Laatste donderdag van het schooljaar -

1 juli

Laatste schooldag: DV donderdag 15 juli 

De kinderen zijn op donderdag 15 juli om 14.00 uur uit.  

Lees meer...

Luizenmoeders/vaders gezocht -

1 juli

Oproep: nieuwe luizenmoeders/-vaders en coördinatoren gezocht! 

Wie wil enkele keren per jaar (na een schoolvakantie) helpen met de luizencontrole? Je doet dit altijd met z'n tweeën in twee klassen (zo mogelijk van je eigen kind). Ook zijn we op zoek naar personen die de luizencontrole willen coördineren, in verband met komend afscheid van de huidige coördinatoren. Voor aanmelding en informatie: Jacoline Geurtsen en Dianne Doornenbal (fam.doornenbal@solcon.nl

Lees meer...

Jaarsluiting en jaaropening -

1 juli

De jaarsluiting zal op 16 juli om 09.00 uur in de Adventkerk worden gehouden. We zijn blij u te kunnen melden dat alle leerlingen kunnen komen. Per gezin mag één ouder meekomen. Er is geen oppas. Er wordt dus niet via live-stream uitgezonden. 

Op maandag 30 augustus starten we met de jaaropening in de Adventkerk om 10.00 uur. Ook dan worden alle kinderen in de kerk verwacht. Per gezin mag één ouder meekomen, er is geen oppas.   

Lees meer...

Type-Ocean -

16 juni

Type-cursus voor leerlingen in groep 6, 7 en 8 
Ieder jaar bieden we via school een typecursus aan. Vanaf groep 6 zijn kinderen groot genoeg om het volgen van de typecursus rendabel te maken. Het gaat om een leuke en kwalitatief goede cursus, die meest online gedaan wordt. Ook zijn er een aantal bijeenkomsten op school (in de middagpauze), waar de kinderen goede begeleiding krijgen door de cursusleider. Na de zomervakantie volgt een uitnodiging tot inschrijving. Voor nu kunt u zich alvast oriënteren via de website van Type-Ocean. 

Lees meer...