Nieuws

Toon nieuwsberichten:
Algemeen
groep 1 - 4
groep 5 - 8

Wakemanherdenking -

7 oktober

Elk jaar nemen de leerlingen uit groep 7 van onze school deel aan de Wakeman-herdenking. Ook dit jaar hebben de leerlingen op 5 oktber deelgenomen aan de herdenking. Maar waar gaat dit precies over? De geallieerde piloot Harold Wakeman uit Canada crashte 5 oktober 1944 tijdens een aanval op de Duitse trein met zijn vliegtuig bij station Veenendaal - De Klomp. Hij overleefde de crash niet en overleed op 22 jarige leeftijd. Hij is begraven op begraafplaats de Munnikenhof. De Calvijnschool heeft dit graf geadopteerd en leerlingen van groep 7 leveren elk jaar een bijdrage aan de herdenking.

Lees meer...

Verkeer Geerseweg -

14 september

Komt u met de auto uw kind naar school brengen? U mag alleen in een parkeervak parkeren, dus niet langs de weg, i.v.m. een parkeerverbod in de wijk. De politie zal in de komende weken daarop ook toezicht houden.  

In verband met de veiligheid van onze kinderen, hebben we afgesproken met buurtbewoners en de Montessorischool, dat de Trommelaar eenrichtingsverkeer is.  

U mag alleen als u de Trommelaar inrijdt richting de Weverij rijden. Dit is de meest veilige oplossing voor onze kinderen en alle verkeersdeelnemers. Bijgevoegd onderaan de pagina een kaartje hoe de verkeerssituatie er uitziet en waar u kunt parkeren. 

Lees meer...