ICT

Korting
De ouders van onze school kunnen met korting software bestellen. Het gaat om bijvoorbeeld Microsoft Office pakketten, besturingssystemen, virisscanners enz. meer informatie kunt u vinden op www.schoolspot.nl

Ambrasoft

Op school oefent uw kind met rekenen en taal met de software van Ambrasoft. Ambrasoft en uw school hebben goed nieuws voor u. Uw kind kan gewoon thuis verder oefenen met de software van school, helemaal gratis! https:familiepakket.mijnklas.nl/Login
Van de meester of juf van uw kind heeft u een activeringscode gekregen. Bent u deze kwijt, of wilt u een nieuwe active- ringscode, dan kunt u bij de meester of juf een nieuwe code vragen.

Lege toners

Al enige jaren verzamelen wij lege to- ners op school. Voor deze toners ont- vangen wij geld dat besteed wordt ten goede van de leerlingen. De dozen voor de lege toners kunt u vinden bij de hoofdingang van de Geerseweg en Duivenwal.

Holmwoods

Op school oefent uw kind in groep 7 en 8 Engels o.a. met onlineprogramma Holmwoods. Dit programma helpt de lees en vaardigheden van de leerlingen te verbeteren. U kunt dit programma ook thuis gebruiken. https://learning.holmwoods.eu/.